Prihláste sa na stránku VK z iného počítača

Ak nie je možnosť navštíviť stránku na sociálnej sieti VKontakte z vášho vlastného zariadenia, alternatívou bude jednorazové použitie počítača iného používateľa. V tomto prípade musíte vykonať sériu akcií na zabezpečenie svojho účtu. Tento proces podrobne preskúmame ako súčasť tohto článku.

Prihláste sa na stránku VC z iného počítača

Proces používania počítača inej osoby na návštevu profilu VK je možné rozdeliť na kroky, ktoré sa priamo upravia na autorizáciu a následné čistenie webového prehliadača. Druhá etapa môže byť preskočená, ak ste najprv vstúpili cez špeciálny režim prehliadača.

Krok 1: Autorizácia v profile

Vo fáze autorizácie na vlastný účet by ste nemali mať žiadne problémy, pretože akcie sú takmer identické so vstupom za normálnych podmienok. Navyše, ak ste veľmi nedôverčivý o vlastníkovi počítača, je najlepšie ísť do režimu "Incognito"k dispozícii v akomkoľvek modernom internetovom prehliadači.

Pozri tiež: Režim inkognito v prehliadači Google Chrome, Mozilla Firefox, prehliadač Yandex, Opera

  1. Prepnite prehliadač do režimu "Incognito" a prejdite na hlavnú stránku stránky VKontakte.

    Poznámka: Môžete tiež použiť normálny režim prehliadača.

  2. Vyplňte pole „Telefón alebo e-mail“ a "Password" v súlade s údajmi z účtu.
  3. označte políčko "Mimozemský počítač" a kliknite "Prihlásenie".

    Otvorí sa stránka. "News" v mene vášho profilu. Všimnite si, že v režime "Incognito" v histórii návštev počítača sa neuložia žiadne akcie. Okrem toho, všetky súbory budú vyžadovať nové sťahovanie do vyrovnávacej pamäte s každou aktualizáciou.

  4. Ak chcete svoj profil ukončiť, otvorte ho v "Incognito"Zatvorte okno prehliadača, aby ste ukončili reláciu. V opačnom prípade môžete prejsť cez hlavné menu sociálnej siete výberom príslušnej položky.

Ako môžete vidieť, tým, že urobíte trochu opatrnosti, môžete bezpečne použiť počítač niekoho iného na prístup na stránku v sociálnej sieti VK.

Krok 2: Odstránenie vstupných údajov

S výhradou odmietnutia používania režimu "Incognito" a v prípade neúmyselného ukladania údajov z účtu v základni internetového prehliadača ho budete musieť vymazať manuálne. Tento postup sme už preskúmali v niekoľkých ďalších článkoch na našich webových stránkach.

Poznámka: Ako príklad používame prehliadač Google Chrome.

Viac: Ako odstrániť uložené čísla a heslá VK

  1. Po skontrolovaní úspešného odhlásenia rozbaľte hlavnú ponuku prehľadávača a vyberte položku "Nastavenia".
  2. Na samom začiatku stránky, ktorá sa otvorí, kliknite na riadok "Heslá".
  3. Pomocou poľa "Vyhľadávanie hesiel" nájsť svoju "User Name" a "Password".
  4. Vedľa požadovaného riadku bude pridanie vo forme adresy URL stránky sociálnych sietí "Vk.com", Kliknite na tlačidlo s tromi bodkami na pravej strane hesla.

    Zo zoznamu vyberte možnosť "Delete".

  5. Ak je to možné, s povolením vlastníka počítača, môžete nedávno vymazať vyrovnávaciu pamäť a históriu internetového prehliadača. V tomto prípade bude váš účet úplne bezpečný, bez ohľadu na spôsob fungovania webového prehliadača, ktorý používate.

    Ďalšie podrobnosti:
    Ako vymazať históriu v prehliadači Google Chrome, Mozilla Firefox, prehliadači Yandex, Opera
    Odstrániť vyrovnávaciu pamäť z prehliadača Google Chrome, Mozilla Firefox, prehliadača Yandex, prehliadača Opera

Ako súčasť tohto článku sme vynechali také momenty ako dodatočné bezpečnostné opatrenia, ktoré je možné aktivovať v nastaveniach každého účtu pre dvojfaktorovú autentifikáciu. Z tohto dôvodu bude postup prihlásenia trochu odlišný, čo vyžaduje potvrdenie telefónu.

záver

Dúfame, že sa vám podarilo dosiahnuť požadovaný výsledok a zadať osobnú stránku na sociálnej sieti VC z iného počítača bez akýchkoľvek ťažkostí. V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte v prípade potreby.

Loading...